Hae
Sormet Suuhun

Sormiruokailijan lohi-avokadomunakas mikrossa

Yksi vauvan lemppareista on mikromunakas eri täytteillä. Se on kokin onneksi myös helppo valmistaa muutamassa minuutissa. Tarvitset vain pienen kulhon, yhden luomukananmunan, valitsemasi täytteet, pippuria, basilikaa ja mikron. Toinen kestosuosikki on tomaatti-jauhelihamunakas. Nämä munakkaat on hyvä tapa vähentää sormiruokailijan ruokahävikkiä, sillä sinne voi upottaa aina edellisen aterian ylijäämät. Tänään tohlottajamme nautti lounaaksi lohi-avokadomunakkaan, johon käytin kätevästi eilisen illalliselta jääneen lohen. Lisukkeena tarjoilimme kiiviä, nektaria ja kurkkua.

 

Vauvan mikromunakas

 

Vaiheet:

1. Riko kananmuna pieneen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla.
2. Sekoita joukkoon pieneksi pilkottu avokado ja jo kypsennetty, suolaton lohi.
3. Mausta pippurilla ja kuivatulla basilikalla.
4. Laita kulho mikroon täydelle teholle 2,5 minuutiksi. Varo kun otat sen mikrosta, kulho kuumenee yllättävän kuumaksi.
5. Leikkaa vauvalle käteviin osiin ja jäähdytä sopivasti ennen tarjoilua.

 

Sormet suuhun ja bon appétit!

 

Muita sormiruokareseptejäni löydät #sormiruokaresepti-tunnisteella blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *