Hae
Sormet Suuhun

Sormiruokailijan lohi-parsakaalimuffinsit

Tässä teille myös Leonin lempimuffinssien resepti. Teen muffinsseja yleensä kerrallaan kaksi pellillistä, ja pakastan ne. Nämä ovat nimittäin älyttömän käteviä eväitä sormiruokailijalle mukaan ravintolaan tai muille retkille. Käymme lauantaisin koko perheen kanssa ulkona syömässä, ja olen joka kerta ottanut Leonille kolme lohimuffinsia mukaan. Kun ne ottaa pakkasesta, ne säilyvät myös hyvin muutaman tunnin kaupungilla pyörimisen ajan, ja ne voi lämmittää ravintolassa.

 

Sormiruokailijan lohi-parsakaalimuffinsit  (12 kpl)

 

Mitä tarvitset:

  • 250 g lohta
  • 50 g parsakaalia (keitettynä)
  • 2 dl kauramaitoa
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • Mustapippuria, valkosipulia ja Provencen yrttiseosta

 

Vaiheet:

  1. Kuutioi nahaton ja ruodoton lohi pieniksi paloiksi, ja pilko parsakaali.
  2. Sekoita lohen joukkoon parsakaali, kauramaito, kananmuna, sitruunamehu ja öljy.
  3. Sekoita kulhossa kuivat aineet ja mausteet, ja lisää ne lohiseoksen mukaan. Sekoita kunnolla.
  4. Laita pari ruokalusikallista taikinaa jokaiseen paperiseen muffinssivuokaan, niin että
  5. Paista 20 minuuttia 225 asteessa uunin keskitasolla.

 

Maistuu, vaikka kokonaisena!

 

SORMET SUUHUN JA BON APPÉTIT!

 

Muita sormiruokareseptejäni löydät #sormiruokaresepti-tunnisteella blogista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *